Search
  • Lydia

Заразена съм.Аз съм заразена.

Имам симптоми.

Вдигам лека температура от време на време.

Как познах ли? Главата ми все едно ще експлодира. Изтръпнала е и постоянно мисли, мисли, мисли…

Втриса ме, когато си лежа и мисля, че това може да е края.

Закашлям се понякога, когато искам да изкажа толкова силни чувства. Просто не мога да ги удържа в себе си. Излизат от мен. На талази…

Нямам обоняние и вкус. За никой друг, освен за Него.

А гърдите?... Гърдите ме стягат зверски ако решиш да си тръгнеш и не знам дали ще се върнеш. Не ми стига въздухът тогава и трудно дишам.

Хм…

Заразна съм, да. Вирусоносителка съм.

И ако ме поставят под карантина, защото нося вируса на Любовта, бих искала да прекарам карантината завинаги със Теб.

ps - Посветено на един вирус с „поетичното“ име COVD-19, който дойде, за да промени света и да ни направи по-добри, по-човечни, по-морални и дори и да не е била това целта му, успява!

Затворихме се, изолирахме се доброволно. Погледнахме навътре в себе си. Видяхме какво има там и кои сме в действителност. Изправихме се срещу всичките си страхове, което за едни беше кошмар, но за други – пречистване. Останахме със семействата си, децата си, съпрузите си, любимите си. Някои осъзнаха, че не са щастливи и намериха сили да променят това и да се освободят взаимно. Други – се влюбиха отново. Преоценихме себе си, приятелите си, отношенията си. Осъзнахме кое е токсично и ненужно за нас и ни ограбва и кое е истинското, и му обърнахме внимание. Разбрахме, че парите и работата далеч не са всичко. Суетата се забави. Красотата се промени. Върнахме се бавно към естественото. Към природата. Завърнахме се към свободата си, изконната, вечната. Отърсихме се от много вериги и робства, доброволно приети от нас. Работихме и учихме онлайн, свързани в една верига, която е независима от времето и пространството. Научихме се на търпение и смирение пред очите на страха.

Не знам за вас, но аз съм благодарна на този вирус, независимо дали го има или го няма, дали е естествен или изкуствено създаден. Той ме зарази. Зарази ме с вируса на Любовта.

Лидия
98 views0 comments

Recent Posts

See All