Search
  • Lydia

Какво е Свободата без Любов?...


"Преди си мислех, че съм Свободен!" - каза той. - "Скачах от място на място и мислех, че това е Свободата! Но всъщност създавах Хаос! И бях в собственият си затвор! Защото липсваше Любовта! И защото каквото и да правех липсваше удоволствието от това!" Тя не каза нищо, само се усмихна и погледна с влюбен поглед влюбените му очи. "Сега знам!" - продължи той, като я погали нежно. - "Свободен си когато намериш Единствената за теб жена! Когато намериш Любовта! Свободен си, когато обичаш! Защото само Тя може да ти вдъхне удоволствието във всичко, което правиш!"

Лидияps - Иска ми се да кажа, че е посветено на един определен човек, но всъщност това е събирателен образ на всички мъже в живота ми. На всички вас, които дойдохте и ме обичахте по различен начин, накарахте ме да страдам по различен начин, учихте ме по различен начин. На всички вас едно огромно "Благодаря"! Сега знам, че заради вас вече съм готова да погледна Живота с влюбен поглед и да позволя Любовта да ходи редом с мен!


ps 2 - (послесловите са по-дълги от статията:-), но може би точно толкова важни) Днес е 12 Февруари, само 2 дни до празника на Любовта. Сама съм! Не ме е открила още онази любов, която да си заслужава. Но ще празнувам в сърцето си, с любов към всички онези мъже, които дойдоха, без да остават, но за да ме научат.

Пред-свети-валентинско пожелание за всички жени там някъде, които все още очакват чудото на любовта да посети живота им. Идва!!!...

89 views0 comments

Recent Posts

See All