Search
  • Lydia

Обичай го или го напусни!


Обичайте ги тия мъже!

Не ги променяйте! Не правете от тях проект, който да промените или да измайсторите!

Обичайте ги с цялата нежна същност на женската си природа! Защото това е, от което те имат отчаяна нужда.

Обичай го, не искай да го променяш!

Обичай го слаб!

Обичай го неуверен!

Обичай го съмняващ се! Страхуващ се.

И най-вече – Защитаващ се от теб!

Обичай го Незнаещ как да те обича! Подай му топлата си ръка и му покажи какво ти виждаш в него. Покажи му, разкажи му приказка за всички победи на неговите предци и за това какъв може да бъде той. Положи глава на рамото му и го остави да се почувства силен. Разтопи го в твоята свещена топла женственост и нека той да се почувства Победител. Защото победител над теб, той е победител в живота. За теб! За вас! Обгърни с твоята нежна прегръдка нараненото малко момче. Кажи му, че всичко е наред. Отнеми болката му. Погали нежно момчешката му коса и го целуни по очите преди да заспи в твоите лечебни прегръдки.

Обичайте ги тия мъже!

Не искайте да участват в състезание. Не искайте да задоволяват всеки ваш каприз и нужда. Не ги измъчвайте с това да ви печелят пред другите. Не ги поставяйте на кантар. От това само ги озлобявате още повече.

Не ги измъчвайте с „Ти не ме заслужаваш“, защото той отдавна вече вътре в себе си се е усъмнил и малкото момче кротко се е свило в ъгъла, очаквайки вашата похвала. Обичайте ги безусловно! И те ще направят за вас всичко това и още повече. Защото те ще са вашите герои.

Вижте и му покажете Мъжът, който той е!

Вижте Храбрият воин в очите му!

Вижте Богът в сърцето му! И му разкажете за него самия. Той има нужда да ви повярва. Нека той се огледа във вашата нежна женска същност! Отразете към него най-силната и смела негова версия. Бъдете неговото огледало и нека той се изпъчи гордо пред вас. От това вашата женска сила няма да пострада, само ще порастне. Защото сега вече, когато е приласкан от силата на вашата божествена женственост, той ще бъде вашия силен герой и повелител. Защото само така има „ние“, а не „аз“. И това „ние“ е успешно и красиво!

Обичайте го!

Като му дадете правото да бъде уязвим. И тогава го потопете в своята изконна лечебна енергия на майката земя.

Излекувайте раните му!

Успокойте душата му!

Вдъхнете му живот! От себе си! Защото само вие можете да направите това за него.

Обичайте ги тия мъже! Наистина ги обичайте!

Или ги напуснете!

Лидия


ps - Посветено на мен! На моят път обратно към мъжете! Обратно към Любовта! Обратно към Себе си! Към най-женската част от себе си!

И на всички жени, които искат и могат да обичат безусловно, потопени в море от неизчерпаема и изконна Любов!

1,787 views0 comments

Recent Posts

See All