Search
  • Lydia

Понякога да имаш връзка със себе си е най-хубавото нещо, което ще ти се случи!


Понякога да бъдеш със себе си е най-хубавото нещо, което може да си подариш.

Да се събудиш сутрин в собствената си топла прегръдка, да усещаш нежното слънце как играе по кожата ти, да усещаш приятната миризма на тялото си, допира до нежната си кожа, да се усмихнеш - на света, на себе си, на всичко, което си и което някога ще бъдеш.

Признавам, това чувство е напълно ново за мен. Но е прекрасно! И си го пазя ревниво! Не бих искала някой отново да влезе и с взлом да опустоши тази тишина и красота. Не! Благодаря! Ново е, защото преди са събуждах ужасена от самотата. Не можех да дишам! От ужас! Че съм сама!.... Събуждах се с паник атака! Беше ми страшно! Беше ми самотно! Потъвах! Някъде! В дупка! Не знам къде….. Но беше много, много тъмно и много, много студено!...

Но това свърши! Отмина! Приключи! Както приключи любовта ми към теб! Без изненади. Без извинения. Без обяснения. Просто един ден спрях да те обичам. Защото се бях наситила. От безразличието ти. От лъжите ти. От празните обещания. От това, че те няма до мен сутрин. Вече не ми беше празно, тъмно и студено. Беше ми безразличен.

И започнах нова връзка – със себе си. Най-хубавата ми връзка! Най-хубавото нещо, което ми се е случвало! Отново обичах! Себе си! И започнах да правя всички неща, които толкова дълго исках от теб, но със себе си.

Обичах да съм със себе си! Харесваше ми компанията ми!

Обичах да се събуждам със себе си! Сгушена в прегръдката си!

Обичах да пия кафето си със себе си!

Обичах да гледам филм със себе си! Да се глезя… Да се завивам нежно… Да се обличам хубаво, отново заради себе си…

Понякога да имаш връзка със себе си е най-хубавото нещо, което ще ти се случи!

Лидия


ps - Посвещавам на всички жени, които се страхуват да останат сами! Най-великото чувство се крие точно зад този страх! Открийте го и ще владеете целия си свят!


51 views0 comments

Recent Posts

See All